Adana Demirspor ve MKE Ankaragücü, Yeni Adana Stadı’nda karşılaştı
Adana Demirspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mücadele, Yeni Adana Stadı’nda gerçekleştirildi ve Arda Kardeşler tarafından yönetildi.
İlk yarıda gol sesi çıkmadı
Maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. İki takım da gol bulmakta zorlandı ve ilk yarıda önemli bir gol pozisyonu yaşanmadı.
İkinci yarıda goller geldi
İkinci yarıda, Adana Demirspor 52. dakikada Emre Akbaba’nın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak MKE Ankaragücü, 63. dakikada Moreira’nın golüyle skoru eşitledi ve maç 1-1 sona erdi.
Adana Demirspor galibiyet hasretine son veremedi
Adana Demirspor, bu beraberlikle galibiyet hasretini 4 maça çıkardı ve puanını 30’a yükseltti. Adana ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda da TFF 2. Lig takımı Anagold 24Erzincanspor’a elenmişti.
MKE Ankaragücü, zorluğa rağmen beraberliği elde etti
MKE Ankaragücü, ligde son 8 maçta sadece 1 yenilgi almasına rağmen galibiyet bulmakta zorlanıyor. Ancak bu beraberlikle ligdeki onuncu beraberliğini aldı ve puanını 25’e çıkardı.
İlk yarıda gol iptal edildi
İlk yarıda Adana Demirspor’un golü VAR incelemesi sonucu iptal edildi. Akintola’nın topu eliyle tuttuğu gerekçesiyle gol kararı geri alındı.
Maçın fotoğrafları:
[Fotoğraf: AA]
Stat: Yeni Adana Stadı
Hakemler: Arda Kardeşler, Çağlar Uyarcan, Esat Sancaktar.
Yukatel Adana Demirspor: Magomedaliev, Gravillon, Semih Güler, Cisse (Dk. 73 Manev), Abdurrahim Dursun (Dk. 74 Nourani), Dorukhan Toköz (Dk. 54 Barasi), Stambouli, Yusuf Erdoğan, Michut (Dk. 86 Nani), Akintola, Emre Akbaba.
MKE Ankaragücü: Bahadır Gündördü, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Hanousek (Dk. 78 Mert Çetin), Pedro Moreira, Ali Kaan Güneren, Morutan (Dk. 86 Atakan Çankaya), Tolga Ciğerci, Cephas (Dk. 55 Chatzigiovannis), Bajic (Dk. 55 Macheda).
Goller: Dk. 52 Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor), Dk. 63 Moreira (MKE Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 90+2 Chatzigiovanis, Dk. 90+4 Emre Belözoğlu (Teknik direktör) (MKE Ankaragücü)