Teknik direktör Özcan Bizati’nin liderliğinde Denizlispor, son 4 maçından 7 puan çıkardı
Teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde son 4 maçından 7 puan çıkaran Denizlispor, ateş hattında olmasına rağmen taraftarlarına umut aşıladı. Kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Derincespor’u yenerek rakibiyle puan farkını 4’e çıkaran Denizlispor, ikinci yarıda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.
Özcan Bizati: “İnançlı Bir Takımız”
Deneyimli teknik adam Bizati, son haftalarda elde ettikleri kritik puanlarla ilgili konuşarak “Geçen haftaki Uşakspor maçında 9 kişiyle, 2 farklı mağlubiyetten puan çıkarmamız, takım olarak inancımızın bir göstergesiydi. Derincespor maçında çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Hem ilk 11’de başlayan hem de sonradan oyuna giren oyuncularımız plana sadık kalarak mücadele etti.” dedi.
İkinci Yarı Hazırlıkları
Denizlispor, 28 Aralık Perşembe gününe kadar çalışmalarını sürdürecek. Ardından 28 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında oyunculara izin verilecek ve 2 Ocak’ta ikinci yarı hazırlıklarına başlanacak.