Süper Lig‘de 24. şampiyonluğunu, rekor puan olan 102 puanla ilan eden Galatasaray, dün Rams Park‘ta büyük bir coşkuyla taraftarı önünde kupasını aldı.
Stattaki kutlamaların ardından Galatasaraylı futbolcular bir mekanda eğlenmeye devam ederken sosyal medyada da paylaşımlar yapılmaya başlandı. Kaan Ayhan, sosyal medya hesabından kutlamalarda çekilen fotoğrafları paylaşarak altına “Tek başıma şampiyon olacağım dedim onlara ben” yazdı. Bu paylaşımın altında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu “Hahahahahaha” şeklinde yorum yaparken taraftarlardan binlerce beğeni ve yorum geldi.
Fenerbahçe kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, ligin 37. haftasında Rams Park‘ta Galatasaray’ı 1-0 yendikten sonra soyunma odasına giderken bağırarak, “Tek başıma oynayacağım onlarla dedim” demişti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]