Hukuk Müşavirliği tarafından alınan karara göre, Beşiktaş ve Adana Demirspor kulüpleri arasında 23 Ocak 2024 tarihinde oynanan Trendyol Süper Lig müsabakasında gerçekleşen “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca her iki kulüp de PFDK’ya sevk edilmiştir.
Corendon Alanyaspor kulübü antrenörü Orhan Çıkırıkçı, Atakaş Hatayspor-Corendon Alanyaspor müsabakasında gerçekleştirdiği “sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 24 Ocak 2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilmiştir.
Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. ve Kasımpaşa A.Ş. kulüpleri arasında oynanan Trendyol Süper Lig müsabakasında gerçekleşen “talimatlara aykırı hareket” nedeniyle Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. PFDK’ya sevk edilmiştir. Ayrıca, Kasımpaşa A.Ş. kulübü antrenörü Sami Uğurlu, aynı müsabakada gerçekleştirdiği “hakaret” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 24 Ocak 2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilmiştir.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap