Ayhancan, birinci olan ekip arkadaşı Felipe Fraga’ya da yardımıyla da takımdan tam not aldı. Sezonun ilk yarışında Sebastian Loeb’un kullandığı Red Bull Alpha Tauri Af Corse’nin direksiyonuna geçen Red Bull sporcusu, Lucas Auer, Nico Müller, David Schumacher, Sheldon Van Der Linge, Marco Engel benzer biçimde başarıya ulaşmış pilotlarla savaşım etti.
“Aykhankan özgüven kazanmama yardımcı oldu”
27. doğum gününde ilk DTM’sini kazanan Felipe Fraga, Aykhanjan İtimat’a teşekkür etti. Red Bull oyuncusu Fraga, “Dünden beri düzen değişti. Aikhanjan İtimat çok hızlıydı. Onunla iletişime geçemedim. Kazanmama çok yardımcı oldu. 2011’den beri Red Bull oyuncusuyum. Red Bull ile her zaman büyük fırsatlar için savaştım. Bu yıl bana bir şans verildi. Bu yarışı kazandığım için çok mutluyum.”
“Hayal ettiğim buydu”
İlk DTM’de ilk kez yarışan Red Bull’dan Aykhancan İtimat, “Çok mutluyum. DTM’de ilk Türk sürücü oldu. Arabalar çok lüks ve takımdaki sürücülerin hepsi harika. Bu benim zenbahis hayal ettiğim şeydi. bunun için çalıştım Takımımız sezonun ilk galibiyetini aldığı için çok mutlu ve gururluyuz. Super Seven’ın sonuydu ve gelecekte öğrendiklerimin çok yardımcı olacağını düşünüyorum.”
DTM (Alman Binek Araç Şampiyonası) Hakkında
Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), Almanya’da düzenlenen bir yarış serisidir. 2000 yılında Deutsche Tourenwagen Meisterschaft ve Uluslararası Binek Araç Şampiyonası’nın (ITC) kaldırılmasından sonra kuruldu. Almanya’yı ve tüm Avrupa’yı kapsar.
Slovenya kampı Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’da başlıyor. Kamp ekibi de açıklandı. Yeni transferler Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen, Eren Elmalı ile bonservisi alınan Denswil de kadroda yer aldı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap