Eryaman Stadı’nda İyileştirme Çalışmaları Yoğun Bir Şekilde Sürüyor
Kulüp sportif direktörü Yılmaz Bal, Eryaman Stadı’nın zemininde yapılan iyileştirme çalışmalarının hızla ilerlediğini belirtti. Bal, Türkiye’deki birçok stadın zemininin elverişsiz olduğunu ve mevsimsel sıkıntıların yaşandığını ifade etti. Ancak Eryaman Stadı’nın yoğun maç trafiği nedeniyle yıprandığını ancak Gençlerbirliği-Trabzonspor maçından sonra daha iyi bir zemine sahip olacaklarını söyledi.
Emre Belözoğlu, Ankaragücü İçin Büyük Bir Şans
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun sarı-lacivertli camia için büyük bir şans olduğunu dile getiren Yılmaz Bal, Belözoğlu’nun Ankaragücü’nü çok iyi tanıdığını ve zor zamanda camiayı sahiplendiğini belirtti. Bal, ayrıca Belözoğlu’nun milli takımda ve uluslararası arenada kendini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ve teknik direktörlük kariyerinde de kendisiyle pro-lisans kursunu birlikte tamamladıklarını söyledi.
MKE Ankaragücü Hedeflerini Belirledi
Yılmaz Bal, MKE Ankaragücü’nün önümüzdeki sezon Avrupa’da oynamayı hedeflediğini ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini belirtti. Bal, takımın başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini ve oyuncuların adaptasyon sürecinin olacağını ancak bu oyuncuların Ankaragücü’ne faydalı olacaklarını ifade etti. Ayrıca Bal, Emre Belözoğlu’nun Avrupa futbolunu iyi bildiğini ve oyuncuları tanıdığını vurguladı.
Başarılı Bir Transfer Dönemi Geçirildi
Kulüp sportif direktörü Yılmaz Bal, ara transfer dönemini başarılı geçirdiklerini söyledi. Bal, teknik direktörleri Emre Belözoğlu’nun istekleri doğrultusunda transferlerin yapıldığını ve başkan İsmail Mert Fırat ve futbol şube sorumlusu Yusuf Tanık ile iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. Bal, oyuncuların adaptasyon sürecinin olacağını ancak gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarını söyledi.