İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’deki resmi temaslarını sürdürerek başkent Washington DC’de ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth ile Blair House’ta bir araya geldi. Bu önemli görüşmede ele alınan konulara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Askeri ve siyasi yetkililerin de hazır bulunduğu toplantı, Netanyahu’nun ABD ziyaretindeki kritik duraklardan biri oldu. İsrail Başbakanlık Ofisi, görüşmeye ait görüntü ve fotoğrafları yayımladı ancak ele alınan konular hakkında ayrıntı vermedi.
Netanyahu, önceki gün ABD Başkanı Donald Trump, Başkan Yardımcısı James David Vance, Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Savunma Bakanı Hegseth ile kapalı kapılar ardında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmeler, İsrail Başbakanı’nın Washington’daki yoğun diplomasi trafiğini gözler önüne seriyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]