Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında San Marino ekibi La Fiorita’yı 6-1 mağlup etti. Rövanş mücadelesi ise 1 Ağustos Perşembe günü San Marino’da oynanacak.
5’inci dakikada Berkay’ın attığı golle Başakşehir maçta öne geçti. Ardından Davidson ve Figueiredo’nun golleriyle farkı açtılar. Pelkas ve Figueiredo’nun golleriyle ilk yarı 4-0 Başakşehir üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda Figueiredo’nun bir golü daha geldi ve sonra La Fiorita’nın tek golünü attığı bölümde maçta fark açıldı. Son olarak Piatek’in golüyle maç 6-1 sona erdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’in UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında San Marino ekibi La Fiorita ile oynadığı müsabakayı stadyumdan takip etti. Erdoğan, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile protokol tribününden maçı izledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]