Fenerbahçe Başkanı ve başkan adayı Jose Mourinho, lig sonrası hızlı bir şekilde anlaştıkları ünlü teknik direktörün maaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Koç, Mourinho ile Aziz Yıldırım’ın iddialarına yanıt verdi.
Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın iddialarına cevap olarak, Mourinho ile 12 milyon Euro’ya anlaştıklarını belirtti. Yıldırım’ın iddialarına karşılık Koç, “Sayın Aziz Bey’in ödediği 15 kendine mi, ekibine mi bilmiyorum.” dedi.
Fenerbahçe’nin teknik direktörü Mourinho ile ilgili açıklamalarına devam eden Ali Koç, Mourinho’yu ikna sürecini ve gelecekle ilgili planlarını detaylarıyla anlattı. Koç, “Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesi hayal dahi edilemezdi. Finansal yapıdaki iyileşme ile takımımızın güçlendiğini görebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ali Koç, transferler konusunda da kesin konuşarak, “Alacağımız oyuncular belli. Tutamayacağımız sözü vaat olarak vermek istemiyoruz.” şeklinde konuştu. Koç, medyada yaratılan heyecanın aksine, transfer politikalarının net olduğunu vurguladı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]